sup covid

OBAVIJEST VEZANA ZA PROVEDBU PROGRAMA – COVID-19

Priroda Novosti

Draga djeco i roditelji, poštovani posjetitelji, učitelji i odgajatelji, organizatori putovanja,

Javna ustanova „Priroda“ sa svojim Centrom za posjetitelje Beli će, u cilju smanjenja rizika potencijalnog prijenosa bolesti koju uzrokuje novi koronavirus (COVID-19), do daljnjega odgoditi sva događanja i edukativne aktivnosti koji uključuju organizirano boravljenje skupina posjetitelja u prostoru Centra, s obzirom na to da pojedini dijelovi našeg izložbenog prostora nemaju površinu koja bi dozvolila preporučenu udaljenost između posjetitelja, a koja bi smanjila potencijalni rizik.

Iz navedenog razloga, do daljnjega otkazujemo sva događanja i edukativne programe koji uključuju organizirano boravljenje skupina posjetitelja u Centru Beli (sva stručna vodstva za grupe, predavanja i edukativne radionice), a broj posjetitelja koji istovremeno borave u prostoru Centra ograničavamo na najviše 10 posjetitelja u isto vrijeme.

Poduzimamo i sve druge mjere koje su nam na raspolaganju da bismo rizik za naše posjetitelje smanjili na najmanju mjeru pa redovno održavamo higijenu cijelog prostora, redovno prozračujemo prostor, sve predmete koji se često dodiruju redovno dezinficiramo, za posjetitelje smo osigurali dezinfekcijska sredstva za higijenu ruku te prosljeđujemo sve informacije nadležnih tijela.

Nadamo se da ćete razumjeti našu odluku u cilju smanjenja rizika prijenosa bolesti koju uzrokuje novi koronavirus (COVID-19) za sve građane te da će se širenje virusa usporiti na radost nas sviju. Nadamo se skoroj normalizaciji te nastavku provedbe svih zanimljivih programa koje smo pripremili za vas. Pratite nas, obavještavat ćemo vas redovno o svim novostima.