centar zgrada

CENTAR OTVARA VRATA POSJETITELJIMA

Priroda Novosti

Dragi posjetitelji, supoljupci, ljubitelji prirode,
u ponedjeljak 11. svibnja naš Centar otvara vrata posjetiteljima!

Poštujući mjere Stožera civilne zaštite te vodeći računa o Vašoj i našoj sigurnosti, važno je pridržavati se svih preporuka za sprečavanje infekcije. Djelatnici Centra imat će zaštitnu opremu, a preporučujemo da posjetitelji također pri ulasku u Centar koriste zaštitnu masku. Na ulaznom dijelu osigurat ćemo potrebna sredstva za dezinfekciju ruku posjetitelja, a djelatnici će redovito dezinficirati i prozračivati izložbene prostore.
Obavezno je pridržavanje razmaka od minimalno dva metra među posjetiteljima te između posjetitelja i djelatnika, a najveći broj posjetitelja koji će moći istovremeno boraviti u Centru jest 8 ljudi. Ova ograničenja mogla bi stvoriti manje neugodnosti oko čekanja na ulaz, ali vjerujemo da svi koji dolaze u Beli mogu uživati u našem dvorištu uz prekrasan pogled ili kratko prošetati okolicom dok se ne stvore mogućnosti za obilazak izložbi.
Centar će biti otvoren svaki dan od 10 do 16 sati.

Sretni smo da su dosadašnje mjere donijele dobre rezultate, stoga Vas, priželjkujući normaliziranje situacije s epidemijom COVID-19, pozivamo da čuvate jedni druge te iskoristite proljetne dane za posjet magičnom Cresu te našem Centru.
Vidimo se!